zakelijk
particulieren
senioren
zorgsector
opslag
//achtergrondkleur //letterkleur


Senioren

Columbus Verhuizingen heeft een jarenlange ervaring in zorgverhuizingen. Zo noemen wij de verhuizingen naar een zorgcentrum of serviceflat. In Het Gooi en omstreken werken wij voor vele zorginstellingen. 

Als u met Columbus verhuist dan kiest u voor een compleet verzorgde verhuizing. Onze  verhuizers pakken voor u in en, indien nodig, (de)monteren wij het meubilair. De verpakkingsmaterialen nemen wij mee. Mocht u toch zelf nog wat willen inpakken dan worden vooraf de verhuisdozen bezorgd. Desgewenst vervoert Columbus ook spullen naar andere adressen, bijvoorbeeld naar uw kinderen, familie of vrienden of misschien wel naar een veiling.  Mocht u een deel van uw inboedel voor korte of langere tijd willen laten opslaan, dan heeft Columbus ook daar passende opslagruimte voor.   

Columbus Verhuizingen kan ook uw oude huis ontruimen en (veeg)schoon opleveren. Het betreft dan het afvoeren van overtollig meubilair, maar ook het opnemen van vloerbedekking en/of parket, het afnemen van rails, lampen en gordijnen. Kortom, het compleet leegmaken van het huis, inclusief de zolder, bergruimte en/of garage. Columbus zorgt er voor dat alles netjes wordt opgeleverd voor de volgende bewoner. Zelfs de huissleutel(s) kunnen wij voor u bezorgen op het door u op te geven adres. En dat alles voor een, vooraf overeengekomen, vaste prijs.

Voor het uitbrengen van een offerte komt eerst onze verhuisadviseur op afspraak bij u langs. U wordt dan geïnformeerd over de werkzaamheden die er door Columbus Verhuizingen kunnen worden gedaan en u bespreekt wat u wilt laten doen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Terug naar boven