zakelijk
particulieren
senioren
zorgsector
opslag
//achtergrondkleur //letterkleur


Zorgsector

Columbus Verhuizingen staat onder leiding van Nico Staalman en heeft jarenlange ervaring met het werken voor de Zorgsector. Wij verhuizen zowel complete instellingen met al haar bewoners bij renovatie of nieuwbouw, als de individuele (nieuwe) bewoner bij mutaties. In sommige gevallen betekent dit een verhuizing naar een tijdelijk onderkomen.

De afgelopen jaren heeft Columbus Verhuizingen hier haar specialisme van gemaakt en levert dan ook de kwaliteit die hierbij gewenst is. Wij kunnen bijvoorbeeld een compleet woonzorgcentrum met 150 bewoners, alle dienstgoederen en huiskamers in één week verhuizen. Onze projectleider is daarbij de verantwoordelijke man, vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste verhuisdoos die uitgepakt is. Het verhuizen van ouderen is vaak een emotionele gebeurtenis en vereist dan ook (verhuis)personeel dat daar mee om kan gaan. Het is dan ook een geruststellende gedachte dat Columbus Verhuizingen kan worden ingeschakeld om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd en onze inpakploegen zijn geselecteerd op grond van hun contactuele vaardigheden zodat het zeker is dat onze medewerkers goed met de vaak oudere mensen om kunnen gaan. Columbus Verhuizingen biedt een totaalpakket dat bestaat uit het geven van voorlichting, projectbegeleiding, een uitstekende planning en uitvoering conform schema, waarbij  “afspraak is afspraak” de grondslag is. Wij opereren landelijk met de nadruk op de omgeving ’t Gooi en omstreken.

Het is voor u, als vertegenwoordiger(ster) van de zorginstelling, toch belangrijk om te weten dat alles probleemloos verloopt. Een niet goed uitgevoerde verhuizing is een slechte start voor de bewoner. Ook hierbij geldt, een goed begin is het halve werk.

Neem voor meer informatie contact met ons op vraag gerust om onze referentielijst.

 

Terug naar boven